Nieuws

Mijlpaal bereikt!

Ergens medio 2023 hebben we als coöperatie een prachtige mijlpaal bereikt: de kosten van de zonnepanelen zijn terugverdiend! Dit betekent dat alles wat je vanaf nu als deelnemer nog ontvangt (11 jaar lang!) winst is. Die winst zal niet gauw meer zo hoog worden als in 2022…..

Verder lezen »

Zon4Ons & Negatieve energieprijzen

De laatste tijd komt steeds vaker in het nieuws dat stroomprijzen soms gedurende een aantal uur negatief zijn. Dat betekent dat je geld toe krijgt als je stroom verbruikt. Zon4Ons is stroomproducent en ook Zon4Ons moet dus tijdens uren waarin negatieve prijzen gelden geld betalen voor het leveren van stroom aan het net. Wat gaat dat betekenen voor deelnemers?

Verder lezen »

Algemene ledenvergadering 2023

De jaarlijkse Algemene Ledenvergadering vindt plaats op Datum: 16 maart 2023, 20:00 uur (inloop vanaf 19:30) Locatie: café Eisseshof Niehove Agenda Welkom Extra agendapunten Mededelingen

Verder lezen »

Productie Zon4Ons

Jouw gegevens

Je wordt doorgeleid naar ons klantportaal.
Dat is een andere website waar je nog een keer apart moet inloggen met je mailadres en een wachtwoord.

Het is handig om daar het wachtwoord gelijk maken aan dat van deze website, dan hoef je maar 1 wachtwoord te onthouden. Via de link ‘Wachtwoord vergeten’ kan je je wachtwoord aanpassen.