aanleg

Aanleg zonnedaken: 5 daken gereed

30 mei 2019

Inmiddels is de aanleg van vijf zonnedaken gereed. De eerste vier zijn ook al aangesloten op het net en leveren productie. De aanleg van het vijfde dak is afgelopen week afgerond, iets later dan oorspronkelijk gepland. Dat oponthoud was het gevolg van een bedrijfsongeval bij het bedrijf dat de daken aanlegt. Daardoor trad vertraging op.  De komende tijd worden de resterende drie daken aangelegd. Deze kunnen echter pas na de zomer in productie omdat Enexis de aansluiting met het elektriciteitsnet pas dan in de planning heeft staan.
De productiecijfers verschijnen binnenkort op de website, zodat iedereen kan zien hoeveel stroom Zon4Ons al geleverd heeft. Voor wie zijn eigen aandeel wil berekenen: de leden hebben gezamenlijk 1576 panelen aangeschaft, dus opbrengst per paneel = totaalopbrengst gedeeld door 1576.

Jouw gegevens

Je wordt doorgeleid naar ons klantportaal.
Dat is een andere website waar je nog een keer apart moet inloggen met je mailadres en een wachtwoord.

Het is handig om daar het wachtwoord gelijk maken aan dat van deze website, dan hoef je maar 1 wachtwoord te onthouden. Via de link ‘Wachtwoord vergeten’ kan je je wachtwoord aanpassen.