kabel

Twee grote daken nu volledig operationeel!

5 oktober 2020

Op 23 september is na aanleg van een nieuwe kabel en een nieuw transformatorhuisje in den Ham de laatste twee daken aldaar volledig operationeel geworden. Tot dat moment was de capaciteit van de daken te groot voor de aanwezige kabels en moesten we de stroomtoevoer ‘afknijpen’ tot ongeveer 30% van het maximum. De productie lag daarom ook ruimschoots beneden het maximaal haalbare. Vanaf 23 september hebben we de beperking opgeheven en kunnen de twee dalen op deze aansluiting hun volledige productie kwijt. We zien dat meteen in de cijfers. Deze twee daken – samen circa 405 panelen, bijna een kwart van het totaal van Zon4Ons – zijn meteen onze toplocatie geworden en leveren nu de meeste stroom. Dat gaat zichtbaar worden in de maandelijkse productiecijfers, die elke maand hier te volgen zijn.

Alleen in Niehove is nu nog een dak met 114 panelen dat maar beperkt produceert omdat ook daar nieuwe kabels nodig zijn. Dit proces loopt nog.

Jouw gegevens

Je wordt doorgeleid naar ons klantportaal.
Dat is een andere website waar je nog een keer apart moet inloggen met je mailadres en een wachtwoord.

Het is handig om daar het wachtwoord gelijk maken aan dat van deze website, dan hoef je maar 1 wachtwoord te onthouden. Via de link ‘Wachtwoord vergeten’ kan je je wachtwoord aanpassen.