blauwe_envelop

De blauwe brief van de belastingdienst…

30 mei 2019

Op deze website stond in het begin een tijd te lezen, dat ieder lid een brief zou krijgen van de belastingdienst dat er een vrijstelling van energiebelasting voor 15 jaar verleend wordt. De belasting stuurt echter niet ieder lid afzonderlijk een brief, maar gaat aan de coöperatie een aanwijzing sturen die vervolgens geldt voor alle leden. Die aanwijzing stuurt Zon4Ons dan door naar de energieleveranciers van de leden. De energieleveranciers moeten deze vrijstelling dan doorvoeren in hun jaarafrekening.
Om de aanwijzing te krijgen van de belastingdienst moet Zon4Ons de aansluitingsnummers (EAN-codes) van de betreffende daken doorgeven. Van vijf daken hadden we die inmiddels. Van de resterende daken hadden we die nog niet omdat de aansluitingen pas na de zomer gerealiseerd worden. Inmiddels heeft Enexis ons al wel vast de EAN-codes doorgegeven die daar gebruikt gaan worden. We geven alle codes nu per omgaande door aan de belastingdienst zodat we de aanwijzing zo spoedig mogelijk ontvangen.

 

Jouw gegevens

Je wordt doorgeleid naar ons klantportaal.
Dat is een andere website waar je nog een keer apart moet inloggen met je mailadres en een wachtwoord.

Het is handig om daar het wachtwoord gelijk maken aan dat van deze website, dan hoef je maar 1 wachtwoord te onthouden. Via de link ‘Wachtwoord vergeten’ kan je je wachtwoord aanpassen.