Strand_Tropisch_Kerstman_Kerstmis_Relax_Zon_web2

Het gaat goed met Zon4Ons

20 december 2020

2020 Is voor velen en in veel opzichten een dramatisch jaar geweest. Maar er zijn ook lichtpunten. Letterlijk! De zon heeft zich niet onbetuigd gelaten en heeft zich van de pandemie niets aangetrokken. De daken van Zon4Ons hebben goed gepresteerd en doordat in de loop van het jaar ook de laatste (grote!) daken 100% zijn gaan produceren verloopt de productie (zeer) voorspoedig. Zoals hopelijk bekend zijn de productie cijfers (na inloggen) te volgen op onze website zon4ons.nl.
Hieronder is te zien dat de productie tm november in 2020 substantieel hoger ligt dan vorig jaar, voornamelijk doordat we in 2020 in het zonnige voorjaar bijna alle daken operationeel hadden terwijl we in 2019 nog aan het opstarten waren. De productie dit jaar ligt nu (tm november) al ongeveer 20% hoger dan de productie over het gehele vorige jaar!! En we hebben nog een winter maar vooral een voorjaar te gaan! De opbrengsten van dit tweede jaar gaan dus structureel hoger zijn dan in het eerste jaar. Zoals voorzien en beloofd.

Laat dat de Kerst en de jaarwisseling weer een tikje opvrolijken. We wensen al onze leden een beter en vooral gezond 2021!

 

Jouw gegevens

Je wordt doorgeleid naar ons klantportaal.
Dat is een andere website waar je nog een keer apart moet inloggen met je mailadres en een wachtwoord.

Het is handig om daar het wachtwoord gelijk maken aan dat van deze website, dan hoef je maar 1 wachtwoord te onthouden. Via de link ‘Wachtwoord vergeten’ kan je je wachtwoord aanpassen.