solar02

Meer deelnemers nodig – Help je mee?

11 juni 2018

Een coöperatie oprichten doe je niet in een paar weken tijd. We kunnen pas écht van start als we voldoende deelnemers hebben, die gezamenlijk in 1000 zonnepanelen willen investeren. Immers, hoe meer deelnemers, hoe lager de kosten voor aanschaf en plaatsen van de zonnepanelen.

Inmiddels noteren we 73 aanmeldingen, die gezamenlijk goed zijn voor 785 panelen. Daarnaast zijn er nog 27 twijfelaars, die mogelijk meedoen voor 124 panelen. We zijn dus een heel eind, maar er kan nog wat bij. Om meer mensen aan te trekken verzorgen we informatiebijeenkomsten in de verschillende dorpen. Verder willen we binnenkort een brief huis-aan-huis verspreiden over alle adressen in de regio.

Wat kun jij doen?

Je kunt op twee manieren meehelpen:

  1. Vraag buren en bekenden of ze al hebben gehoord van Zon4Ons. Vertel over de voordelen die je zelf ziet en verwijs ze naar de website voor meer informatie.
  2. Help mee met de huis-aan-huis verspreiding van de brief. Je kunt het zelf doen of het organiseren in je eigen dorp.

Jouw gegevens

Je wordt doorgeleid naar ons klantportaal.
Dat is een andere website waar je nog een keer apart moet inloggen met je mailadres en een wachtwoord.

Het is handig om daar het wachtwoord gelijk maken aan dat van deze website, dan hoef je maar 1 wachtwoord te onthouden. Via de link ‘Wachtwoord vergeten’ kan je je wachtwoord aanpassen.