verkoopaandedeur

Pas op met energie-verkopers aan de deur

11 juni 2018
Energiebedrijven sturen de laatste tijd in de regio regelmatig verkopers op pad om bij mensen aan te bellen en ze te bewegen over te stappen. Het aanbod kan verleidelijk zijn, maar laat je niet overrompelen. Als je van plan bent om met Zon4Ons mee te doen, raden we je aan om (nog) niet op zo’n aanbod in te gaan.   Als je nu een verplichting met een andere leverancier aangaat zit je daar een contractperiode (minimaal een jaar) aan vast en ben je waarschijnlijk duurder uit dan bij Zon4Ons.
 Als Zon4Ons eenmaal gestart is, gaan we als coöperatie een voordelige energiedeal sluiten. Daar kan je als lid van de coöperatie dan naar eigen keuze wel of geen gebruik van maken. Of je kunt alsnog het aanbod van de deurverkoper accepteren.
Het televisieprogramma Kassa deed onderzoek naar de praktijk van energieverkopers aan de deur. Hier lees je daar meer over.

Jouw gegevens

Je wordt doorgeleid naar ons klantportaal.
Dat is een andere website waar je nog een keer apart moet inloggen met je mailadres en een wachtwoord.

Het is handig om daar het wachtwoord gelijk maken aan dat van deze website, dan hoef je maar 1 wachtwoord te onthouden. Via de link ‘Wachtwoord vergeten’ kan je je wachtwoord aanpassen.