alle-energieleveranciers-op-een-rij

Budget & Essent doen nu ook mee!

17 oktober 2018

Werkt jouw energieleverancier mee?

De korting op de energiebelasting voor leden van een coöperatie met een ‘postcoderoos’-project, wordt per lid verrekend via de eigen energierekening. Energieleveranciers zijn wettelijk niet verplicht om hier aan mee te werken. Daarom is het voor coöperaties en hun leden prettig om op voorhand een beeld te hebben of de energieleveranciers van de leden hieraan willen meewerken of dat zij van leverancier zullen moeten wisselen. HIER opgewekt nam daarom contact op met energieleveranciers.

Volledige medewerking
Uit het contact met de energieleveranciers bleek dat in ieder geval de volgende leveranciers de regeling ondersteunen:

Anode
Budget Energie
De Groene Stroomfabriek
Delta
Eneco
energiedirect.nl
Engie
E.On
Essent
Greenchoice
Huismerk Energie
Leon Zeewolde
Main Energie
Energie VanOns
NLE
Nuon
Om
Pure Energie
Qurrent
Servicehouse

Onbekend
Wellicht zijn er meer energieleveranciers die willen meewerken. Dit overzicht is niet uitputtend; niet van alle energieleveranciers is antwoord ontvangen.

Geen medewerking
Ook geven sommige energieleveranciers aan in het geheel (nog) geen medewerking te kunnen verlenen. Voor het individu hoeft dit geen belemmering te zijn om deel te nemen. Er zijn twee oplossingen.:
Ofwel je kan als lid zelf belastingteruggave aanvragen bij de belastingdienst ofwel je kan overstappe naar een leverancier die wel meewerkt aan deze regeling.

 

Jouw gegevens

Je wordt doorgeleid naar ons klantportaal.
Dat is een andere website waar je nog een keer apart moet inloggen met je mailadres en een wachtwoord.

Het is handig om daar het wachtwoord gelijk maken aan dat van deze website, dan hoef je maar 1 wachtwoord te onthouden. Via de link ‘Wachtwoord vergeten’ kan je je wachtwoord aanpassen.