STAND-VAN-ZAKEN

Volop productie in jaar 2!

6 april 2021

Zon4Ons heeft het tweede productiejaar afgesloten. Met een fantastische opbrengst.
We hebben dit jaar gezamenlijk meer dan 385.000 kWh geproduceerd, een stijging van 120.000 kWh ten opzichte van het eerste jaar. Dat komt voornamelijk doordat in de loop van dit boekjaar (eindelijk) alle acht daken operationeel zijn geworden.

Als deelnemer kan je dit jaar een totale vergoeding per paneel tegemoet zien van tussen de €40 en €50 (belastingvoordeel & winstdeling uit stroomverkoop). Dat betekent dat de opbrengst per paneel over de eerste twee jaar mogelijk al 40% van de investering bedraagt. We koersen dan af op een terugverdientijd ergens tussen de 4 en 5 jaar. De tien jaar die daarna nog volgen zijn dan pure winst. Dit alles onder het voorbehoud dat de belastingtarieven niet al te drastisch wijzigen en dat zich onderweg geen hoge extra kosten voordoen.  .

We zijn bijzonder trots op het rendement tot nu toe. Wij kennen geen postcoderoosproject dat hier ook maar aan kan tippen. We feliciteren onze deelnemers met hun toenmalige beslissing om aan dit project mee te doen. Dat was een slimme zet….

Hieronder het productie-overzicht over de afgelopen twee jaar en de verwachte belastingopbrengst per paneel (ook altijd actueel te volgen op de website).

Jouw gegevens

Je wordt doorgeleid naar ons klantportaal.
Dat is een andere website waar je nog een keer apart moet inloggen met je mailadres en een wachtwoord.

Het is handig om daar het wachtwoord gelijk maken aan dat van deze website, dan hoef je maar 1 wachtwoord te onthouden. Via de link ‘Wachtwoord vergeten’ kan je je wachtwoord aanpassen.